Food Funct. 2017 Jul 26. doi: 10.1039/c7fo00731k. [Epub ahead of print]
Chahdoura H1, Barreira JCM2, Adouni K3, Mhadhebi L4, Calhelha RC2, Snoussi M5, Majdoub H6, Flamini G7, Ferreira ICFR2, Achour L3.
Author information
- 1
- Laboratoire de Recherche "Bioressourses, Biologie Intégrative & Valorisation", Institut Supérieur de Biotechnologie de Monastir, Avenue Tahar Hadded, BP 74, 5000, Université de Monastir, Tunisia and Mountain Research Centre (CIMO), ESA, Polytechnic Institute of Bragança, Campus de Santa Apolónia, Ap. 1172, 5301-855 Bragança, Portugal. jbarreira@ipb.pt iferreira@ipb.pt.
- 2
- Mountain Research Centre (CIMO), ESA, Polytechnic Institute of Bragança, Campus de Santa Apolónia, Ap. 1172, 5301-855 Bragança, Portugal. jbarreira@ipb.pt iferreira@ipb.pt.
- 3
- Laboratoire de Recherche "Bioressourses, Biologie Intégrative & Valorisation", Institut Supérieur de Biotechnologie de Monastir, Avenue Tahar Hadded, BP 74, 5000, Université de Monastir, Tunisia.
- 4
- Unité de Recherche des Substances Actives Marines (URSAM), Laboratoire de Pharmacologie, Faculté de Pharmacie de Monastir, Tunisia.
- 5
- Water Research and Technologies Center (CERTE), Laboratory of Wastewater Treatment, University of Carthage, P.O. Box 273, 8020 Soliman, Tunis, Tunisia.
- 6
- Laboratoire des Interfaces et des Matériaux Avancés (LIMA), Faculté des Sciences de Monastir, Bd. de l'environnement, 5019 Monastir, Tunisia.
- 7
- Dipartimento di Farmacia, via Bonanno 6, Università di Pisa, 56126 Pisa, Italy and Centro Interdipartimentale di Ricerca "Nutraceutica e Alimentazione per laSalute" Nutra food, Università di Pisa, Italy.